Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding

Kennismaken

BGO
BGO

Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding. De BGO is een nieuw opleidingstraject in Barneveld. Neboplus en De Meerwaarde bieden deze gloednieuwe opleiding aan in samenwerking met MBO Amersfoort. Studenten krijgen de kans om direct te leren van de dagelijkse basiszorg in de praktijk. 

De Meerwaarde
De Meerwaarde

MBO locatie De Meerwaarde. De Meerwaarde biedt al jaren diverse mbo-opleidingen aan in Barneveld, in samenwerking met MBO Amersfoort. Naast de al eerder aangeboden opleiding Helpende Zorg en Welzijn, biedt De Meerwaarde nu - in BGO - ook de opleidingsmogelijkheid op niveau 3: Verzorgende IG en Verzorgende IG i.c.m. maatschappelijke zorg. Een mooie uitbreiding van het opleidingsaanbod en ook nog eens lekker dichtbij en in de beroepspraktijk, bij Neboplus.

Neboplus
Neboplus

Neboplus. Neboplus is een christelijk centrum voor wonen en zorg met een groot team: ongeveer 225 werknemers in betaalde dienst, stagiaires en mensen in opleiding, en meer dan 150 vrijwilligers. Bij Neboplus wordt samen gewerkt aan betrokken zorg voor de cliënten. Een groet op de gang, een praatje met een bewoner, even stilstaan en vragen of het écht goed gaat. Deze veelzijdige zorginstelling is een mooie plek om te leren in de beroepspraktijk. 

 

Tijdens onze BGO activiteiten maken we foto’s. Zo kunnen we iedereen laten zien hoe leuk de opleiding is.

Open Huis
Open Huis

Maak kennis tijdens ons Open Huis. Binnen de mogelijkheden van de dan geldende corona-maatregelen bieden wij je de gelegenheid om kennis te maken met de Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding bij Neboplus. 

Tijdstip:

  • zaterdag 6 februari 2021,
    van 16.00 tot 18.00 uur
  • donderdag 18 maart 2021,
    van 19.00 tot 21.00 uur

Binnenkort kun je je via deze pagina aanmelden voor het Open Huis.