Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding

Opleidingen

Helpende zorg en welzijn
Helpende zorg en welzijn

Helpende zorg en welzijn. In jouw droombaan is geen dag hetzelfde. Je helpt en verzorgt mensen die ondersteuning nodig hebben, om welke reden dan ook. Dus werk je graag met mensen? Zorg je met liefde voor anderen? De opleiding Helpende zorg en welzijn is voor jou dé weg naar een mooi, afwisselend en waardevol beroep.

Je helpt mensen bij hun persoonlijke verzorging, maar ook bij het huishouden. Jij bent de helpende hand voor mensen die minder goed voor zichzelf kunnen zorgen.

Kortom, als helpende zorg en welzijn ben jij onmisbaar voor je cliënten.

Meer informatie
Begeleider maatschappelijke zorg
Begeleider maatschappelijke zorg

Begeleider maatschappelijke zorg. Ben jij zorgzaam en sta je altijd klaar voor mensen? Lijkt het je leuk om mensen te helpen die extra aandacht nodig hebben? De opleiding Begeleider maatschappelijke zorg is dan een mooie stap naar een waardevol beroep.

Als begeleider maatschappelijke zorg begeleid je mensen die niet volledig voor zichzelf kunnen zorgen. Jij bent geïnteresseerd in hen, luistert goed en denkt altijd in oplossingen als er problemen zijn. Met jouw aandacht en liefdevolle zorg ben je onmisbaar voor hen.

In deze maatschappelijke zorg opleiding leer je alles wat je nodig hebt, zodat je direct aan de slag kunt in de praktijk!

Meer informatie
Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg
Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg

Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. Ben jij zorgzaam en sta je altijd klaar voor mensen? Neem je graag initiatief, hou je van aanpakken en blijf je rustig in lastige situaties? De opleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg is dan een mooie stap naar een waardevol beroep. Als persoonlijke begeleider maatschappelijke zorg werk je met mensen die door een achterstand, een lichamelijke of verstandelijke beperking, ziekte of problemen, niet goed voor zichzelf kunnen zorgen. Dankzij jou kunnen zij weer prettig en zelfstandig leven.

Als persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg is jouw aandacht en liefdevolle zorg heel belangrijk voor jouw cliënten.

 

Meer informatie